PROFIL

A RE-MED rehabilitációs egészségügyi intézményben a modern rehabilitációs orvoslást az orvosi diagnosztika, a felnőttek és a gyermekek mozgásszervi-, valamint hátgerinc betegségeinek komplex egészségügyi ellátása és gyógyítása képviseli.

A SPINAL MOUSE gerinc detektorunk sugárterhelés nélkül kiértékeli a testtartás alapvető paramétereit, és mindkét síkban méri a gerinc mozgástartományát.

A fenomenális rehabilitációs és rekondíciós gép, a REFORMER, lehetővé teszi az aktív, ellenőrzött testmozgást bármely diagnózis esetén és a betegeknek visszaadja a mozgás örömét.

A nyaki, mellkasi és deréktáji fájdalomszindrómákat az ultramodern TRU-TRAC gerinc nyújtó készülék segítségével gyógyítjuk.

Alkalmazunk masszázsokat és mobilizációs technikákat, a fizikális terápiához mágnes-, lézer-, ultrahang- és elektroterápiás készülékeket használunk, beleértve az interferencia- és diadynamic áram kezeléseket és a TENS módszert is.

Intézményünkben hozzáadott érték a mosoly és a jó hangulat, amely a betegeket végigkíséri a szakorvosi vizsgálat és a képzett gyógytornászok és masszőrök által nyújtott gyógykezelések során is.